My Advika, झारखण्ड के 5 हजार से अधिक खुदरा दुकानदारों का भरोसा। MyAdvika मोबाइल ऐप से खरीदारी करें और प्रत्येक उत्पाद पर अतिरिक्त मार्जिन प्राप्त करें।

F A Q

Customer Related:

 

Q1.How do I contact customer service? 

Ans: Our customer service team is available throughout the week, all seven days from 9 am to 7 pm. They can be reached at Phone - 0651-7969360 or via email at care@myadvika.com

 

Q2.What is the timing to contact customer service?

Ans: Our customer service team is available throughout the week, all seven days from 9 am to 7 pm.

 

Q3.How can I give feedback on the quality of customer service?

Ans: Our customer support team constantly strives to ensure the best shopping experience with My Advika Pvt. Ltd. Do write to us at care@myadvika.com in case of any feedback.

 

Q4.How do I raise a claim with customer service for any of the guarantees- Delivery guarantee, Quality guarantee?

Ans: If you face any issue with price, quality, or delivery of products we will take every measure to address the issue and make it up to you. Please contact our customer support team with details of your order as well as the issue you faced.
 

Q5.Will My Advika Pvt. Ltd. ask for sensitive information such as bank account details, PIN number, and card number?

Ans: Please note that our customer service team will never ask you to share information other than your email ID, phone number and the name registered with My Advika Pvt. Ltd. If you get any email, call or message from anyone claiming to be from My Advika asking for sensitive information such as bank account details, PIN number, card number, etc. please do not share it. 

 

Q6.Who is to be contacted when a person (customer) doesn't get his/her items during the prescribed schedule?

Ans: Normally, we deliver the products before the stipulated time from the mentioned date to 15 days. It may take at least two days more than the actual time mentioned. In case of delay, you can contact the customer service. If you have paid a delivery charge for the product it will be returned to you.

 

Q7.Who is to be contacted when a person (customer) received a faulty product or a wrong product?

Ans: In the case you received a faulty product or the wrong product, you can call/email our customer support team and explain the issue. They will help you. As we are dealing with thousands of customers daily, there are many chances of errors.
We have to check various things before dispatching your products.
 

Q8.What has to be done when a person (customer) gets over-charged or say when a person (Customer) pays more amount for a product than the market rate?

Ans: If you are overcharged for any product, you can register your complaint by dialing 0651-7969360

 

Q9.What is your customer care number and services offered by them?

Ans: Our customer care number is 0651-7969360. You can get our customer care services between 9am to 7pm.

 
Q10.What is the difference between online & offline payment of the same product, will I get any discount?

Ans: Authorization of online payment is performed through our managing system which verifies, whether the account is valid, necessary funds are present on that account. Offline payments includes transaction made via cash, check, bank transfer or any other offline means.
Discount-Yes, you can get but it differs according to the criteria.

 

Q11.Are there any special offers given to the customers & its terms and conditions?

Ans: Yes you can get some special offer on some special occasions but it will be valid for some specific days or purchase above some particular amount.
 

Q12.What happens if a person (customer) makes online payment and doesn't get his product delivered?

Ans: If there is a delay in shipping you order, you can contact our customer care. They will track your order and inform you the details or they will give you the choice either agree to the delay or canceling the order for a full refund.

 

Q13.Whom to complain if customer care is not able to solve my problem?

Ans: If customer care is not able to solve your issue, then they will escalate the issue to the senior representative via call itself and they will connect you to their immediate hierarchy.

 

Q14.Can we give feedback for the services offered by you?

Ans: Yes, you can give feedback to the services offered by us.

 

Q15.What to do if product is delivered to me without packaging?

Ans: If you get an unpackaged product then you don't have to accept it.

 

Q16.Do you disclose the ATM card details provided to you at the time of online payment to others?

Ans: No, we don't disclose any details provided by you at the time of online payment. We always keep our customers' details private.

 

Q17.What to do if an item is delivered in my absence?

Ans: If a product is delivered, you being not present then the courier will try to reach you to arrange a new attempt or leave a note. If you have registered your phone number you will receive a text message with a unique link to manage your shipment.

 

Q18.What happens if I cancel my order after payment?

Ans: If your amount is deducted but you have canceled the order after the payment is done, you will get the deducted amount back in your account within seven working days.

 

Q19.Can I change the address of a product after an order has been placed?

Ans: Yes, you can change your address, only if the product has not been dispatched.

 

Q20.Can I track the shipment of my product?

Ans: Yes, you can track your order by the tracking app with the help of a given bar-code number.

 
Q21.What to do if an item is double ordered?

Ans: You can cancel your extra order, if you have already paid for the product, you will get a refund.

 
Q22.Do you have any marketing executive to demonstrate the products?

Ans: Yes, we do have our marketing executive team to demonstrate the products.


Q23.What to do if a company doesn't provide me the guarantee after purchasing the item from your website?

Ans: You can go through the return policies.



loader